kovácsolás

Kerítések, korlátok

Az elegáns otthonok egyik legszebb dísze a kovácsoltvas kerítés és kapu már többszáz éve. Bárhol járunk a világban a főúri kastélyok és paloták szinte kivétel nélkül díszes kovácsoltvas kerítéssel büszkélkedhetnek, ezzel tovább fokozva pompájukat. Manapság reneszánszát éli a kovácsoltvas kerítés és más egyéb dísz- és használati tárgyak is. A stílusuk lehet modern és klasszikus vonalú egyaránt, az egyedi igényeinek megfelelően. Amellett hogy jelölik a birtok határát pompás díszei a háznak. A képgalériánkban megtekintheti eddigi munkáinkat. Válassza ki az ön otthonához illőt, vagy ossza meg velünk ötleteit és mi megvalósítjuk. Tegyen Ön is értékesebbé otthonát kovácsoltvas kerítéssel!

Juhászkampók, fokosok, fegyverek

A kovácsolás szakma egyik hálás feladata a fegyverkovácsolás. A hagyományos kovácsolással készült honfoglalás kori szablyák, lovagi páncél éppen úgy került már ki a kalapácsunk alól, mint a különféle fokosok vagy egyedi tervezésű kések. A megrendelt tárgyakat fotó, rajz vagy az eredeti minta alapján is elkészítjük .

Kovácsoltvas cégér

A klasszikus kovácsoltvas cégér sohasem megy ki a divatból. Bizonyos esetekben ez lehet a legjobb választás, például hagyományőrző vállalkozást semmi nem tükröz ennél hitelesebben.

Kovácsoltvas dísztárgyak

A kovácsoltvas tárgyak eleganciája és örökéletűsége bármilyen tárgy elkészítését lehetővé teszi. Legyen szó használati vagy dísztárgyakról, határt csupán a fantázia szabhat, vagy a kovácsmester kreativitása. Képgalériánkban ízelítőt láthat az eddig készült munkáinkból.

kapcsolat

SZEKERES ANTAL

Hajdúböszörmény

Telefon: +36 30 841 7452

Email: hb-metal@izzovas.hu

Facebook: izzovas

írjon nekünk!