Slider

Kerítések, korlátok

Kerítések, korlátok

Részletek ...
Az elegáns otthonok egyik legszebb dísze a kovácsoltvas kerítés és kapu már többszáz éve. Bárhol járunk a világban a főúri kastélyok és paloták szinte kivétel nélkül díszes kovácsoltvas kerítéssel büszkélkedhetnek, ezzel tovább fokozva pompájukat. Manapság reneszánszát éli a kovácsoltvas kerítés és más egyéb kovácsoltvas dísz és használati tárgyak is. A stílusuk lehet modern és klasszikus vonalú egyaránt, az egyedi igényeinek megfelelően. Amellett hogy jelölik a birtok határát pompás díszei a háznak. A képgalériánkban megtekintheti eddigi munkáinkat. Válassza ki az ön otthonához illőt, vagy ossza meg velünk ötleteit és mi megvalósítjuk. Tegyen Ön is értékesebbé otthonát kovácsoltvas kerítéssel.

Kovácsoltvas cégérek

Kovácsoltvas cégérekk

Részletek ...
A klasszikus kovácsoltvas cégér sohasem megy ki a divatból. Bizonyos esetekben ez lehet a legjobb választás, például hagyományőrző vállalkozást semmi nem tükröz ennél hitelesebben.

Juhászkampók, fokosok, fegyverek

Juhászkampók, fokosok, fegyverek

Részletek ...
A kovácsolás szakma egyik hálás feladata a fegyverkovácsolás. A hagyományos kovácsolással készült honfoglalás kori szablyák, lovagi páncél éppen úgy került már ki a kalapácsunk alól, mint a különféle fokosok vagy egyedi tervezésű kések. A megrendelt tárgyakat fotó, rajz vagy az eredeti minta alapján is elkészítjük .

Kovácsolt dísztárgyak

Kovácsolt dísztárgyak

Részletek ...
A kovácsoltvas tárgyak eleganciája és örökéletűsége bármilyen tárgy elkészítését lehetővé teszi. Határt csupán a fantázia szabhat. vagy a kovácsmester kreativitása. Képgalériánkban ízelítőt láthat az eddig készült munkáinkból.